De expositie 'Amy Winehouse: A Family Portrait' legt de nadruk op de passie van de zangeres voor muziek en mode, maar ook haar Joodse familiegeschiedenis en haar schooltijd komen aan bod. Verder is er aandacht voor de Londense wijk Camden Town, waar Amy lange tijd woonde.

De tentoonstelling, die is samengesteld door Amy's broer Alex Winehouse en The Jewish Museum in Londen, laat zien hoe de zangeres als privépersoon was, voordat ze ten prooi viel aan enorme media-aandacht. "We waren niet gelovig, maar wel traditioneel", zegt Alex. "Ik hoop dat de wereld deze andere kant van Amy leert kennen, die van onze typische Joodse familie." De expositie was eerder te zien in Londen, Tel Aviv, Wenen en San Francisco. (BELGA)

De expositie 'Amy Winehouse: A Family Portrait' legt de nadruk op de passie van de zangeres voor muziek en mode, maar ook haar Joodse familiegeschiedenis en haar schooltijd komen aan bod. Verder is er aandacht voor de Londense wijk Camden Town, waar Amy lange tijd woonde.De tentoonstelling, die is samengesteld door Amy's broer Alex Winehouse en The Jewish Museum in Londen, laat zien hoe de zangeres als privépersoon was, voordat ze ten prooi viel aan enorme media-aandacht. "We waren niet gelovig, maar wel traditioneel", zegt Alex. "Ik hoop dat de wereld deze andere kant van Amy leert kennen, die van onze typische Joodse familie." De expositie was eerder te zien in Londen, Tel Aviv, Wenen en San Francisco. (BELGA)