Wie het nummer 1-800-268-7886 (wel de landcode voor de Verenigde Staten toevoegen) belt, krijgt Lana Del Rey aan de lijn. Sinds het album in de winkel ligt, proberen heel wat fans hun idool te bereiken. Het bewijs posten ze dan op Instagram, zoals onderstaand filmpje.

These people r so lucky. Smh. •#lanadelrey I wish this was me

Een video die is geplaatst door Lana Del Rey (@queen_delreyyy) op

Aangezien Lana Del Rey ook een drukbezette dame is, krijg je haar niet altijd te pakken. Dan kan je luisteren volgens de website Dazed naar het gedicht 'Burnt Norton' van T.S. Elliot, dat ze zelf voordraagt. Vervolgens worden er twee songs van haar nieuwste album afgespeeld en kan je haar favoriete lezingen beluisteren, waaronder een TED Talk van Tesla-topman Elon Musk. (AB)

Wie het nummer 1-800-268-7886 (wel de landcode voor de Verenigde Staten toevoegen) belt, krijgt Lana Del Rey aan de lijn. Sinds het album in de winkel ligt, proberen heel wat fans hun idool te bereiken. Het bewijs posten ze dan op Instagram, zoals onderstaand filmpje.Aangezien Lana Del Rey ook een drukbezette dame is, krijg je haar niet altijd te pakken. Dan kan je luisteren volgens de website Dazed naar het gedicht 'Burnt Norton' van T.S. Elliot, dat ze zelf voordraagt. Vervolgens worden er twee songs van haar nieuwste album afgespeeld en kan je haar favoriete lezingen beluisteren, waaronder een TED Talk van Tesla-topman Elon Musk. (AB)