Tekenaar Jamie Hewlett en Damon Albarn bevestigden het nieuws al eerder: er zit een nieuwe Gorillaz-plaat aan te komen. Op Instagram laat Hewlett ons meekijken in de studio.

In de eerste video zijn Twilite en Bailey wat aan het zingen en dansen. In de tweede clip zien we Albarn samen met de legendarische componist en producer Jean Michel Jarre, producer Twilite Tone en singer-songwriter Liam Bailey. Deze beelden zijn helaas zonder geluid.

?

Een video die is geplaatst door hewll (@hewll) op

Gorillaz is uiteraard ook een visueel project en voor dat luik werkt de band dit keer onder andere samen met de stop-motion studio Open The Portal. Via Instagram deelde de studio alvast een kleine sneak preview van een filmpje dat ze voor Albarn en co maakten.

Voorts is ook hun vaste illustrator Jamie Hewlett gul op Instagram met cartoons, al dan niet voor de nieuwe plaat.

Light me up

Een foto die is geplaatst door hewll (@hewll) op

(LP)

Tekenaar Jamie Hewlett en Damon Albarn bevestigden het nieuws al eerder: er zit een nieuwe Gorillaz-plaat aan te komen. Op Instagram laat Hewlett ons meekijken in de studio. In de eerste video zijn Twilite en Bailey wat aan het zingen en dansen. In de tweede clip zien we Albarn samen met de legendarische componist en producer Jean Michel Jarre, producer Twilite Tone en singer-songwriter Liam Bailey. Deze beelden zijn helaas zonder geluid.Gorillaz is uiteraard ook een visueel project en voor dat luik werkt de band dit keer onder andere samen met de stop-motion studio Open The Portal. Via Instagram deelde de studio alvast een kleine sneak preview van een filmpje dat ze voor Albarn en co maakten. Voorts is ook hun vaste illustrator Jamie Hewlett gul op Instagram met cartoons, al dan niet voor de nieuwe plaat. (LP)