Nauwelijks is de festivalzomer van 2019 voorbij of de eerste kiem voor die van 2020 zijn al gelegd. Werchter Boutique heeft zijn headliner voor volgend jaar namelijk al aangekondigd: Taylor Swift. De Amerikaanse popster speelt op 20 juni 2020 haar eerste Belgische concert sinds 2011 op de Werchterse wei. Nog straffer: het wordt de enige show die ze volgende zomer in de Benelux zal spelen.

Daarmee gaat Werchter Boutique weer een jonge headliner, nadat vorig jaar Fleetwood Mac de affiche topte. Eerder waren onder anderen Bruno Mars, Robbie Williams, Metallica en Prince de publiekstrekkers van het jongste broertje uit de Werchterfamilie.

Tickets voor Werchter Boutique 2020 kosten 92 euro en zijn te koop vanaf woensdag 25 september.

Nauwelijks is de festivalzomer van 2019 voorbij of de eerste kiem voor die van 2020 zijn al gelegd. Werchter Boutique heeft zijn headliner voor volgend jaar namelijk al aangekondigd: Taylor Swift. De Amerikaanse popster speelt op 20 juni 2020 haar eerste Belgische concert sinds 2011 op de Werchterse wei. Nog straffer: het wordt de enige show die ze volgende zomer in de Benelux zal spelen.Daarmee gaat Werchter Boutique weer een jonge headliner, nadat vorig jaar Fleetwood Mac de affiche topte. Eerder waren onder anderen Bruno Mars, Robbie Williams, Metallica en Prince de publiekstrekkers van het jongste broertje uit de Werchterfamilie. Tickets voor Werchter Boutique 2020 kosten 92 euro en zijn te koop vanaf woensdag 25 september.