Rapper T.I werd vorig jaar veroordeeld tot een celstraf van één jaar en één dag. De sloeber had illegale wapens gekocht en daar konden de Amerikaanse autoriteiten niet mee lachen. Zijn straf zat hij gedeeltelijk uit in Forrest City in Arkansas, toch mocht de zelfverklaarde King of the South eind december al naar huis om daar onder huisarrest de rest van zijn vonnis op z'n luie sofa uit te zitten.

De komende drie weken is de gangster vrij onder toezicht. Dit houdt in dat hij wel de deur uit mag, maar dat hij om 23u thuis moet zijn. In geval van een optreden kan zijn curfew worden verlengd tot 1u 's nachts, ten laatste dan! Op deze manier heeft de man wat meer tijd om te bezinnen en ook een goede nachtrust is hem bij deze gegund. Na deze drie weken tijdig slapengaan moet T.I. nog een taakstraf van zo'n vierhonderd uur volbrengen.

In de toekomst neemt Clifford Harris (hij mag dan nog een gangsta zijn, hij heeft best een beschaafde naam) best ook de wet serieus, of het is bling bling af, oranje pakje aan en terug naar de gevangenis! Toch kan hij zichzelf nog gelukkig prijzen, in totaal zat T.I slechts tien maanden van zijn straf effectief uit. Nu is hij dus - al is dat voorlopig nog mét avondklok - terug, dat kondigt de nieuwe toepasselijk getitelde single I'm Back al aan.

Beluister hieronder de eerste single van een man die stilaan weer van zijn vrijheid kan proeven. T.I: I'm Back!

Elisah Vandaele

Rapper T.I werd vorig jaar veroordeeld tot een celstraf van één jaar en één dag. De sloeber had illegale wapens gekocht en daar konden de Amerikaanse autoriteiten niet mee lachen. Zijn straf zat hij gedeeltelijk uit in Forrest City in Arkansas, toch mocht de zelfverklaarde King of the South eind december al naar huis om daar onder huisarrest de rest van zijn vonnis op z'n luie sofa uit te zitten. De komende drie weken is de gangster vrij onder toezicht. Dit houdt in dat hij wel de deur uit mag, maar dat hij om 23u thuis moet zijn. In geval van een optreden kan zijn curfew worden verlengd tot 1u 's nachts, ten laatste dan! Op deze manier heeft de man wat meer tijd om te bezinnen en ook een goede nachtrust is hem bij deze gegund. Na deze drie weken tijdig slapengaan moet T.I. nog een taakstraf van zo'n vierhonderd uur volbrengen. In de toekomst neemt Clifford Harris (hij mag dan nog een gangsta zijn, hij heeft best een beschaafde naam) best ook de wet serieus, of het is bling bling af, oranje pakje aan en terug naar de gevangenis! Toch kan hij zichzelf nog gelukkig prijzen, in totaal zat T.I slechts tien maanden van zijn straf effectief uit. Nu is hij dus - al is dat voorlopig nog mét avondklok - terug, dat kondigt de nieuwe toepasselijk getitelde single I'm Back al aan. Beluister hieronder de eerste single van een man die stilaan weer van zijn vrijheid kan proeven. T.I: I'm Back! Elisah Vandaele