In 1983 knipte Wendy Farrier, een medewerkster van het Madame Tussauds Wax Museum in Londen, een haarlok van David Bowie. Ze hadden het haar nodig om een pruik te maken voor zijn beeld. Toen de pruik gemaakt was, hield de werkneemster de lok bij.

Die haarlok gaat nu onder de hamer bij het veilinghuis Heritage Auctions. 'Ik herinner me nog dat Mr. Bowie heel ontspannen bleef toen ik hem bevend met de schaar benaderde', schrijft Wendy Farrier in een brief. Er wordt verwacht dat de haarlok 4.000 dollar zal opbrengen. Een deel van de opbrengst gaat naar de Soi Dog Foundation.

Klik hier voor meer info over de veiling. (LP)

In 1983 knipte Wendy Farrier, een medewerkster van het Madame Tussauds Wax Museum in Londen, een haarlok van David Bowie. Ze hadden het haar nodig om een pruik te maken voor zijn beeld. Toen de pruik gemaakt was, hield de werkneemster de lok bij. Die haarlok gaat nu onder de hamer bij het veilinghuis Heritage Auctions. 'Ik herinner me nog dat Mr. Bowie heel ontspannen bleef toen ik hem bevend met de schaar benaderde', schrijft Wendy Farrier in een brief. Er wordt verwacht dat de haarlok 4.000 dollar zal opbrengen. Een deel van de opbrengst gaat naar de Soi Dog Foundation.Klik hier voor meer info over de veiling. (LP)