Kamasi Washington! Shabaka and the Ancestors! Robert Glasper! Niks dan jazzvernieuwers op Gent Jazz donderdag. En dus kon ook STUFF. niet ontbreken.

Met het intergalactic planeetspul uit zijn tweede plaat Old Dreams New Planets onder de arm, betreedt het Gentwerpse kwintet om 20u30 het hoofdpodium van de Bijloke, net vóór afsluiter Washington.

U hoeft er niks van te missen, want de hele avond lang palmt STUFF. de Instagrampagina van Knack Focus in, en neemt de band u mee voor, achter, naast en op het podium van Gent Jazz via posts en stories. Volg het hele gebeuren omstreeks 17 uur via instagram.com/knackfocus!

Kamasi Washington! Shabaka and the Ancestors! Robert Glasper! Niks dan jazzvernieuwers op Gent Jazz donderdag. En dus kon ook STUFF. niet ontbreken. Met het intergalactic planeetspul uit zijn tweede plaat Old Dreams New Planets onder de arm, betreedt het Gentwerpse kwintet om 20u30 het hoofdpodium van de Bijloke, net vóór afsluiter Washington. U hoeft er niks van te missen, want de hele avond lang palmt STUFF. de Instagrampagina van Knack Focus in, en neemt de band u mee voor, achter, naast en op het podium van Gent Jazz via posts en stories. Volg het hele gebeuren omstreeks 17 uur via instagram.com/knackfocus!