Op dinsdag 24 maart gaan de deuren van StuBru's concertzaaltje Club 69 open voor een exclusief optreden van Noel Gallagher's High Flying Birds. Naar goede gewoonte zijn er opnieuw 69 duotickets beschikbaar die enkel via de radiozender kunnen gewonnen worden.

Het optreden van de band rond de oudste van de broers Gallagher is inmiddels het 69ste concert in Club 69. In de voorbije vijf jaar passeerden onder andere Queens Of The Stone Age, Arctic Monkeys, The xx, dEUS, Hot Chip, The National, Editors, Mumford and Sons, Elbow en Stromae. Altijd goed voor een uitbundig feestje.

Op dinsdag 24 maart gaan de deuren van StuBru's concertzaaltje Club 69 open voor een exclusief optreden van Noel Gallagher's High Flying Birds. Naar goede gewoonte zijn er opnieuw 69 duotickets beschikbaar die enkel via de radiozender kunnen gewonnen worden.Het optreden van de band rond de oudste van de broers Gallagher is inmiddels het 69ste concert in Club 69. In de voorbije vijf jaar passeerden onder andere Queens Of The Stone Age, Arctic Monkeys, The xx, dEUS, Hot Chip, The National, Editors, Mumford and Sons, Elbow en Stromae. Altijd goed voor een uitbundig feestje.