Het zat er aan te komen: Stromae staat op de affiche van Werchter.

De organisatie maakt het nieuws officiëel en intussen heeft de wereldberoemde Brusselaar het concert op 6 juli ook bevestigd op zijn Facebookprofiel waarop zijn volledig tourschema van 2014 staat. In april staat hij nog in Vorst Nationaal en in de Lotto Arena.

Na Pixies, Metallica, Arctic Monkeys en Pearl Jam heeft het vierdaagse muziekfestival opnieuw een grote publiekstrekker. Franz Ferdinand, Jack Johnson, Major Lazer, Placebo, Skrillex, The Black Keys en Triggerfinger zijn de andere namen die voorlopig bevestigd werden.

Het zat er aan te komen: Stromae staat op de affiche van Werchter.De organisatie maakt het nieuws officiëel en intussen heeft de wereldberoemde Brusselaar het concert op 6 juli ook bevestigd op zijn Facebookprofiel waarop zijn volledig tourschema van 2014 staat. In april staat hij nog in Vorst Nationaal en in de Lotto Arena.Na Pixies, Metallica, Arctic Monkeys en Pearl Jam heeft het vierdaagse muziekfestival opnieuw een grote publiekstrekker. Franz Ferdinand, Jack Johnson, Major Lazer, Placebo, Skrillex, The Black Keys en Triggerfinger zijn de andere namen die voorlopig bevestigd werden.