Stromae is hot, in eigen land maar ook buiten de landsgrenzen. Zijn concerttickets verkopen als zoete broodjes. Zowel de Ancienne Belgique, Trix en tweemaal Vorst Nationaal waren in een mum van tijd sold out, dus duwt die laatste concertzaal er nog een extra optreden van de ket bij. De tickets voor die extra concertdatum op 6 april zijn nu al beschikbaar.

Fans die alsnog achter het net vissen kunnen op 27 september een gratis mini-optreden van Stromae bijwonen op de Brusselse Grote Markt, naar aanleiding van het feest van de Franse gemeenschap. Drummen verzekerd. (DB)

Stromae is hot, in eigen land maar ook buiten de landsgrenzen. Zijn concerttickets verkopen als zoete broodjes. Zowel de Ancienne Belgique, Trix en tweemaal Vorst Nationaal waren in een mum van tijd sold out, dus duwt die laatste concertzaal er nog een extra optreden van de ket bij. De tickets voor die extra concertdatum op 6 april zijn nu al beschikbaar. Fans die alsnog achter het net vissen kunnen op 27 september een gratis mini-optreden van Stromae bijwonen op de Brusselse Grote Markt, naar aanleiding van het feest van de Franse gemeenschap. Drummen verzekerd. (DB)