Stromae brengt met 'Papaoutai' zijn tweede single uit in een maand tijd. De videoclip die hij daarvoor draaide, is opnieuw een klein meesterwerk. Daarin is Stromae te zien als een levende pop, die fysiek aanwezig is voor zijn zoon, maar niet mentaal. 'Papaoutai' mag bij deze dan ook geïnterpreteerd woorden als "papa, où t'es?"

Paul Van Haver -want zo heet Stromae echt- kreeg begin vorige maand nog heel wat media-aandacht toen hij voor de videoclip van 'Formidable' ladderzat aan de tramhalte van het Brusselse Louiza te zien was.

Zowel 'Formidable' als 'Papaoutai' zullen terug te vinden zijn op Stromaes nieuwe langspeler die later dit jaar wordt verwacht. Van Haver is bekend van eerdere hits als 'Te Quiero', 'Alors On Danse' en 'Peace or Violence'. (JD)

Stromae brengt met 'Papaoutai' zijn tweede single uit in een maand tijd. De videoclip die hij daarvoor draaide, is opnieuw een klein meesterwerk. Daarin is Stromae te zien als een levende pop, die fysiek aanwezig is voor zijn zoon, maar niet mentaal. 'Papaoutai' mag bij deze dan ook geïnterpreteerd woorden als "papa, où t'es?" Paul Van Haver -want zo heet Stromae echt- kreeg begin vorige maand nog heel wat media-aandacht toen hij voor de videoclip van 'Formidable' ladderzat aan de tramhalte van het Brusselse Louiza te zien was. Zowel 'Formidable' als 'Papaoutai' zullen terug te vinden zijn op Stromaes nieuwe langspeler die later dit jaar wordt verwacht. Van Haver is bekend van eerdere hits als 'Te Quiero', 'Alors On Danse' en 'Peace or Violence'. (JD)