Op Twitter uitten enkele fans hun verdriet over het afgelaste concert. Een man uit de entourage van Paul Van Haver lichtte toe dat de zanger 'oké is,' maar dat het optreden niet kan doorgaan. 'Ik zou hier ook liever niet staan, normaal was ik nu backstage de show aan het voorbereiden.'

Op 1 oktober treedt Stromae normaal gezien op in Madison Square Garden in New York. Of de rest van zijn tournee zonder complicaties kan doorgaan, is nog niet bekend. Eerder schrapte Stromae ook al een deel van zijn Afrikaanse tour vanwege gezondheidsproblemen.

(LP)

Op Twitter uitten enkele fans hun verdriet over het afgelaste concert. Een man uit de entourage van Paul Van Haver lichtte toe dat de zanger 'oké is,' maar dat het optreden niet kan doorgaan. 'Ik zou hier ook liever niet staan, normaal was ik nu backstage de show aan het voorbereiden.'Op 1 oktober treedt Stromae normaal gezien op in Madison Square Garden in New York. Of de rest van zijn tournee zonder complicaties kan doorgaan, is nog niet bekend. Eerder schrapte Stromae ook al een deel van zijn Afrikaanse tour vanwege gezondheidsproblemen. (LP)