I'm With You is reeds het tiende album voor Red Hot Chili Peppers en tevens het eerste dat de band opnam zonder gitarist John Frusciante. Officieel komt de plaat pas uit op 30 augustus maar sinds kort kan het gratis beluisterd worden via iTunes en de website van de groep.

Binnenkort kun je I'm With You ook live meemaken. Dinsdag 30 augustus speelt Red Hot Chili Peppers het album eenmalig integraal live in Keulen. Die show wordt overigens tegelijkertijd uitgezonden in de Kinepolis-bioscopen. Tickets voor dat evenement kosten vijftien euro en kunnen hier aangekocht worden.

(TS)

I'm With You is reeds het tiende album voor Red Hot Chili Peppers en tevens het eerste dat de band opnam zonder gitarist John Frusciante. Officieel komt de plaat pas uit op 30 augustus maar sinds kort kan het gratis beluisterd worden via iTunes en de website van de groep.Binnenkort kun je I'm With You ook live meemaken. Dinsdag 30 augustus speelt Red Hot Chili Peppers het album eenmalig integraal live in Keulen. Die show wordt overigens tegelijkertijd uitgezonden in de Kinepolis-bioscopen. Tickets voor dat evenement kosten vijftien euro en kunnen hier aangekocht worden.(TS)