Het was enkele aandachtige metrogangers in een ondergrondse New Yorkse halte niet ontgaan toen U2 en Jimmy Fallon, verkleed als straatmuzikanten, het nummer 'Angel of Harlem' speelden.

Aanstaande vrijdag zijn Bono en co te gast in het populaire Amerikaanse programma 'The Tonight Show' en daarvoor worden traditiegetrouw enkele leutige filmpjes gemonteerd. Voor deze 'stunt' kon de band niet onopgemerkt hun ding doen, tot groot jolijt van de aanwezige U2- fans.

#u2 #jimmyfallon #ny #metrostation #angelofharlem

A video posted by U2 italian fans (@u2italianfans) on

Ook elders in de stad werd het olijke gezelschap gespot, op een tweewieler, waarmee ze alluderen op het fietsongeval van de frontman, enkele maanden geleden in Central Park. Hij was toen onder meer gewond aan zijn linkeroog, liep drie breuken op in zijn linker schouderblad en brak een bot in zijn bovenarm. Het ongeval werd voor de gelegenheid gereconstrueerd.

this makes a compelling case for subway travel!! @U2 www.u2.com. wheeeeeeee!!!!

A photo posted by Mario Batali (@mariobatali) on

Terminator #Bono #U2

A photo posted by U2News (@u2news) on

#u2 #jimmyfallon #ny #u2ietour #fridaynight

A photo posted by U2 italian fans (@u2italianfans) on

#u2 #jimmyfallon #ny #bono

A photo posted by U2 italian fans (@u2italianfans) on

Op 14 mei vertrekt U2 op wereldtournee. Het openingsconcert vindt plaats in Vancouver. (DB)

Het was enkele aandachtige metrogangers in een ondergrondse New Yorkse halte niet ontgaan toen U2 en Jimmy Fallon, verkleed als straatmuzikanten, het nummer 'Angel of Harlem' speelden. Aanstaande vrijdag zijn Bono en co te gast in het populaire Amerikaanse programma 'The Tonight Show' en daarvoor worden traditiegetrouw enkele leutige filmpjes gemonteerd. Voor deze 'stunt' kon de band niet onopgemerkt hun ding doen, tot groot jolijt van de aanwezige U2- fans.Ook elders in de stad werd het olijke gezelschap gespot, op een tweewieler, waarmee ze alluderen op het fietsongeval van de frontman, enkele maanden geleden in Central Park. Hij was toen onder meer gewond aan zijn linkeroog, liep drie breuken op in zijn linker schouderblad en brak een bot in zijn bovenarm. Het ongeval werd voor de gelegenheid gereconstrueerd.Op 14 mei vertrekt U2 op wereldtournee. Het openingsconcert vindt plaats in Vancouver. (DB)