Rockzanger Sting (62) wil bij leven en welzijn genieten van zijn miljoenenvermogen en uiteindelijk weinig tot niets aan zijn zes kinderen nalaten. "Ik heb hen gezegd dat er niet veel over zal blijven, want we leven op grote voet", zei de zanger van wijlen The Police aan de krant Daily Mail.

Sting is afkomstig uit een arbeidersgezin in Noord-Engeland en is uitgegroeid tot één van de rijkste Britse zangers. "Zij moeten (er zelf voor) werken", zei de rockzanger met de falsetstem over zijn nageslacht. "Al mijn kinderen weten dat en vragen me zelden om iets. Dat respecteer ik". Sting heeft zes kinderen uit twee huwelijken. De jongste is 18, de oudste 37.

Rockzanger Sting (62) wil bij leven en welzijn genieten van zijn miljoenenvermogen en uiteindelijk weinig tot niets aan zijn zes kinderen nalaten. "Ik heb hen gezegd dat er niet veel over zal blijven, want we leven op grote voet", zei de zanger van wijlen The Police aan de krant Daily Mail. Sting is afkomstig uit een arbeidersgezin in Noord-Engeland en is uitgegroeid tot één van de rijkste Britse zangers. "Zij moeten (er zelf voor) werken", zei de rockzanger met de falsetstem over zijn nageslacht. "Al mijn kinderen weten dat en vragen me zelden om iets. Dat respecteer ik". Sting heeft zes kinderen uit twee huwelijken. De jongste is 18, de oudste 37.