Sting en The Kaiser Chiefs zijn de eerste twee grote namen die de organisatoren van het Tiense stadsfestival aankondigen voor de 27ste editie van het festival dat dit jaar plaatsvindt van 25 tot en met 28 juli. Beide staan op zaterdag 27 juli op het hoofdpodium.

Suikerrock lokt met internationale toppers jaarlijks meer dan honderdduizend bezoekers naar de Tiense binnenstad. vorig jaar stonden Texas, Alice Cooper, LFMAO en Mika op de affiche.

Sting, die Tienen aandoet met zijn 'Back to bass' tour, verkocht al bijna honderd miljoen albums als leadsinger van The Police en met zijn solowerk waarmee hij de afgelopen decennia eveneens tal van hits scoorde zoals 'Fields of gold' en 'Englishman in New York'.

The Kaiser Chiefs zijn zonder twijfel de ultieme festivalband met hits als 'Oh my God' en 'Ruby' en stonden al vijf keer op Rock Werchter. (Belga/DB)

Sting en The Kaiser Chiefs zijn de eerste twee grote namen die de organisatoren van het Tiense stadsfestival aankondigen voor de 27ste editie van het festival dat dit jaar plaatsvindt van 25 tot en met 28 juli. Beide staan op zaterdag 27 juli op het hoofdpodium. Suikerrock lokt met internationale toppers jaarlijks meer dan honderdduizend bezoekers naar de Tiense binnenstad. vorig jaar stonden Texas, Alice Cooper, LFMAO en Mika op de affiche.Sting, die Tienen aandoet met zijn 'Back to bass' tour, verkocht al bijna honderd miljoen albums als leadsinger van The Police en met zijn solowerk waarmee hij de afgelopen decennia eveneens tal van hits scoorde zoals 'Fields of gold' en 'Englishman in New York'. The Kaiser Chiefs zijn zonder twijfel de ultieme festivalband met hits als 'Oh my God' en 'Ruby' en stonden al vijf keer op Rock Werchter. (Belga/DB)