De zangeres van Fleetwood Mac schreef tussen 1969 en 1995 heel wat songs die nooit eerder zijn uitgebracht. Zelf omschrijft ze het album als 'de geheimen, de gebroken harten en de overwinnaars.' De titel van de plaat verklaart ze als volgt: 'Deze nummers zijn de herinneringen, de gouden ringen van 24 karaat in het blauwe doosje. Iedere song heeft een ziel.'

Nicks was zo overtuigd van de kracht van de nummers dat ze het album op slechts drie weken wist op te nemen in een studio in Nashville.

De intussen 66-jarige zangeres werd beroemd met Fleetwood Mac, maar bracht ook heel wat soloalbums uit.

In de herfst van 2014 gaat Fleetwood Mac opnieuw op tourn en volgt er een nieuw studioalbum. Christine McVie zal ook van de partij zijn, na een break van 19 jaar. (LP)

De zangeres van Fleetwood Mac schreef tussen 1969 en 1995 heel wat songs die nooit eerder zijn uitgebracht. Zelf omschrijft ze het album als 'de geheimen, de gebroken harten en de overwinnaars.' De titel van de plaat verklaart ze als volgt: 'Deze nummers zijn de herinneringen, de gouden ringen van 24 karaat in het blauwe doosje. Iedere song heeft een ziel.' Nicks was zo overtuigd van de kracht van de nummers dat ze het album op slechts drie weken wist op te nemen in een studio in Nashville. De intussen 66-jarige zangeres werd beroemd met Fleetwood Mac, maar bracht ook heel wat soloalbums uit. In de herfst van 2014 gaat Fleetwood Mac opnieuw op tourn en volgt er een nieuw studioalbum. Christine McVie zal ook van de partij zijn, na een break van 19 jaar. (LP)