De New Yorkse indierockband Vampire Weekend treedt op 28 april in de Roseland Ballroom in New York tijdens de vierde editie van de American Express Unstaged concertreeks. Het concert zal live te volgen zijn via het internet en niemand minder dan Steve Buscemi is die avond verantwoordelijk voor de regie.

Bassist Chris Baio heeft het volste vertrouwen in Buscemi: "Toen ik opgroeide was ik een grote fan van 'The Sopranos' en één van mijn favoriete afleveringen is 'The Pine Barrens', die hij regisseerde. Vanmorgen ontdekte ik ook dat mijn favoriete aflevering van '30 Rock', 'Leap Day', ook door hem is geregisseerd. Ik voel me veilig in zijn handen."

De 'Boardwalk Empire'-acteur is al langer bevriend met de band. Fiasco, het muziekproject van zijn zoon Lucian, trad al eens op als voorprogramma van Vampire Weekend. Onlangs nog wandelde Buscemi mee met de bandleden in de New Yorkse paasstoet en zong een stukje van hun nieuwe single 'Diane Young' door een megafoon. (XVdL)

Vampire Weekend - Diana Young

De New Yorkse indierockband Vampire Weekend treedt op 28 april in de Roseland Ballroom in New York tijdens de vierde editie van de American Express Unstaged concertreeks. Het concert zal live te volgen zijn via het internet en niemand minder dan Steve Buscemi is die avond verantwoordelijk voor de regie. Bassist Chris Baio heeft het volste vertrouwen in Buscemi: "Toen ik opgroeide was ik een grote fan van 'The Sopranos' en één van mijn favoriete afleveringen is 'The Pine Barrens', die hij regisseerde. Vanmorgen ontdekte ik ook dat mijn favoriete aflevering van '30 Rock', 'Leap Day', ook door hem is geregisseerd. Ik voel me veilig in zijn handen." De 'Boardwalk Empire'-acteur is al langer bevriend met de band. Fiasco, het muziekproject van zijn zoon Lucian, trad al eens op als voorprogramma van Vampire Weekend. Onlangs nog wandelde Buscemi mee met de bandleden in de New Yorkse paasstoet en zong een stukje van hun nieuwe single 'Diane Young' door een megafoon. (XVdL) Vampire Weekend - Diana Young