Steve Aoki zal op donderdag 11 juli de Open Air Stage op Les Ardentes feestelijk afsluiten. Dat heeft de organisatie van het festival laten weten. Aoki, vorig jaar nog een van de headliners op het immens populaire Tomorrowland, is een van de populairste DJ's ter wereld.

Daarnaast zal er ook weer heel wat Belgisch talent op de planken staan. Zo zullen Balthazar en Arno op de bühne te zien zijn. The Maccabees, onlangs nog winnaar van de NME Award voor album van het jaar voor hun langspeler Given To The Wild, zullen zaterdag 13 juli het beste van zichzelf geven.

Verder werden ook Disiz, Soldout, Puppetmastaz, Figure, Elvis Black Start en de Deense band Mø aan de line-up toegevoegd. Eerder werd de komst van onder meer popster Mika, de Kaiser Chiefs en dEUS al bevestigd.

Les Ardentes vindt dit jaar plaats van 11 tot en met 14 juli 2013 plaats in Luik. (TR)

Steve Aoki zal op donderdag 11 juli de Open Air Stage op Les Ardentes feestelijk afsluiten. Dat heeft de organisatie van het festival laten weten. Aoki, vorig jaar nog een van de headliners op het immens populaire Tomorrowland, is een van de populairste DJ's ter wereld. Daarnaast zal er ook weer heel wat Belgisch talent op de planken staan. Zo zullen Balthazar en Arno op de bühne te zien zijn. The Maccabees, onlangs nog winnaar van de NME Award voor album van het jaar voor hun langspeler Given To The Wild, zullen zaterdag 13 juli het beste van zichzelf geven. Verder werden ook Disiz, Soldout, Puppetmastaz, Figure, Elvis Black Start en de Deense band Mø aan de line-up toegevoegd. Eerder werd de komst van onder meer popster Mika, de Kaiser Chiefs en dEUS al bevestigd. Les Ardentes vindt dit jaar plaats van 11 tot en met 14 juli 2013 plaats in Luik. (TR)