De kogel is door de kerk. Tomorrowland heeft de eerste naam van de affiche bekendgemaakt: Steve Aoki, de Amerikaanse electrohouse-producer en oprichter van het invloedrijk indie label Dim Mak Records.

Aoki krijgt vrijdag 26 juli een eigen stage op de festivalweide. Zondag staat hij op de mainstage. Het is al de derde keer dat de topdj naar het dancefestival afzakt.

De komende dagen en weken worden meer namen aangekondigd.

Tomorrowland vindt plaats van 26 tot en met 28 juli op het Recreatiedomein De Schorre in Boom. De Belgische voorverkoop start op zaterdag 9 februari. (DB)

De kogel is door de kerk. Tomorrowland heeft de eerste naam van de affiche bekendgemaakt: Steve Aoki, de Amerikaanse electrohouse-producer en oprichter van het invloedrijk indie label Dim Mak Records. Aoki krijgt vrijdag 26 juli een eigen stage op de festivalweide. Zondag staat hij op de mainstage. Het is al de derde keer dat de topdj naar het dancefestival afzakt.De komende dagen en weken worden meer namen aangekondigd. Tomorrowland vindt plaats van 26 tot en met 28 juli op het Recreatiedomein De Schorre in Boom. De Belgische voorverkoop start op zaterdag 9 februari. (DB)