Het is nog niet geweten welke thema's de wetenschapper zal aanhalen, maar gezien zijn recente humoristische en muzikale optredens zal hij wel iets entertainend uit zijn mouw schudden. Hij kan natuurlijk ook komen vertellen over zwarte gaten en sterren.

Na de prent 'The Theory of Everything', waarin Oscarwinnaar Eddie Redmayne de wetenschapper vertolkte, is Hawking hotter dan ooit. Hoewel hij verlamd is door de ziekte ALS en 24 uur verzorging nodig heeft, blijft de wiskundige, kosmoloog en natuurkundige actief.

Alle kinderen van twaalf of jonger mogen zoals ieder jaar gratis binnen op het muziekfestival Glastonbury. Ook voor de activiteiten in het Kidz Field moet niet betaald worden. (LP)

Het is nog niet geweten welke thema's de wetenschapper zal aanhalen, maar gezien zijn recente humoristische en muzikale optredens zal hij wel iets entertainend uit zijn mouw schudden. Hij kan natuurlijk ook komen vertellen over zwarte gaten en sterren. Na de prent 'The Theory of Everything', waarin Oscarwinnaar Eddie Redmayne de wetenschapper vertolkte, is Hawking hotter dan ooit. Hoewel hij verlamd is door de ziekte ALS en 24 uur verzorging nodig heeft, blijft de wiskundige, kosmoloog en natuurkundige actief. Alle kinderen van twaalf of jonger mogen zoals ieder jaar gratis binnen op het muziekfestival Glastonbury. Ook voor de activiteiten in het Kidz Field moet niet betaald worden. (LP)