Steak Number Eight mag op de laatste dag van Graspop, zondag 26 juni, openen voor bands als Slipknot, Avenged Sevenfold en Mastodon. Naast de jonge West-Vlamingen voegde de organisatie ook een andere Belgische band toe aan de affiche. Diablo Blvd, de band van komiek Alex Agnew, staat iets hoger geprogrammeerd op de affiche op zaterdag 25 juni.

Ook de Amerikaanse hardcoreband Pro-Pain en de Britse heavy metalband Sweet Savage werden aan de affiche toegevoegd. Daarmee is de affiche compleet.

De volledige line-up vind je hier

Steak Number Eight mag op de laatste dag van Graspop, zondag 26 juni, openen voor bands als Slipknot, Avenged Sevenfold en Mastodon. Naast de jonge West-Vlamingen voegde de organisatie ook een andere Belgische band toe aan de affiche. Diablo Blvd, de band van komiek Alex Agnew, staat iets hoger geprogrammeerd op de affiche op zaterdag 25 juni. Ook de Amerikaanse hardcoreband Pro-Pain en de Britse heavy metalband Sweet Savage werden aan de affiche toegevoegd. Daarmee is de affiche compleet. De volledige line-up vind je hier