Steak Number Eight, de noisegroep uit Wevelgem, bracht haar nieuwe plaat 'The Hutch' uit op 18 maart. Daarop valt onder andere de nieuwbakken single 'Cyrogenius' te vinden, en die is nu ook voorzien van een horrorachtige clip. Naast auditieve aspecten zoals opzwepende, luide gitaren en een schreeuwerige stem, zien we ook foltertuigen, geroeste nagels, heel wat bloed, een jezusbeeld en delen van -zo veronderstellen we toch- een lichaam die verminkt worden.

Graspop en Rock Legends Festival
En er is nog meer nieuws vanuit het Steak Number Eight-front. De band werd namelijk toegevoegd aan de line-up van Graspop Metal Meeting -ter vervanging van het gecancelde Overkill- op zaterdag 29 juni. Diezelfde dag staan onder meer ook nog Slipknot, Down, Bullet for my Valentine en Saxon op het programma. En voor wie het liever iets verder zoekt, kan op 1 augustus afreisen naar het Poolse Slupsk. Daar verzorgt Steak Number Eight het voorprogramma van Alice Cooper op het Rock Legends Festival.

Graspop is van 28 tot en met 30 juni. Combitickets kosten 160 euro, voor dagtickets tel je 80 euro neer. (JD)
Bekijk 'Cyrogenius' hier.

Steak Number Eight, de noisegroep uit Wevelgem, bracht haar nieuwe plaat 'The Hutch' uit op 18 maart. Daarop valt onder andere de nieuwbakken single 'Cyrogenius' te vinden, en die is nu ook voorzien van een horrorachtige clip. Naast auditieve aspecten zoals opzwepende, luide gitaren en een schreeuwerige stem, zien we ook foltertuigen, geroeste nagels, heel wat bloed, een jezusbeeld en delen van -zo veronderstellen we toch- een lichaam die verminkt worden. Graspop en Rock Legends Festival En er is nog meer nieuws vanuit het Steak Number Eight-front. De band werd namelijk toegevoegd aan de line-up van Graspop Metal Meeting -ter vervanging van het gecancelde Overkill- op zaterdag 29 juni. Diezelfde dag staan onder meer ook nog Slipknot, Down, Bullet for my Valentine en Saxon op het programma. En voor wie het liever iets verder zoekt, kan op 1 augustus afreisen naar het Poolse Slupsk. Daar verzorgt Steak Number Eight het voorprogramma van Alice Cooper op het Rock Legends Festival. Graspop is van 28 tot en met 30 juni. Combitickets kosten 160 euro, voor dagtickets tel je 80 euro neer. (JD) Bekijk 'Cyrogenius' hier.