Van 17 tot en met 19 juni staat de weide van Graspop weer in lichterlaaie. De organisatoren kondigden maandag tien nieuwe namen aan voor het metalfestival.

Onder meer de Zweedse hardrockband Ghost, de Amerikaanse punkers van Bad Religion en het Belgische Steak Number Eight zullen in Dessel het beste van zichzelf geven .

Daarnaast vullen de groepen Anti-Flag, Architects, Behemoth, Halestorm, Skindred, Sikth en Monster Truck de affiche aan van het festival in Dessel.

Eerder bekend gemaakte headliners zijn Iron Maiden, Volbeat en Black Sabbath. (JL)

Van 17 tot en met 19 juni staat de weide van Graspop weer in lichterlaaie. De organisatoren kondigden maandag tien nieuwe namen aan voor het metalfestival. Onder meer de Zweedse hardrockband Ghost, de Amerikaanse punkers van Bad Religion en het Belgische Steak Number Eight zullen in Dessel het beste van zichzelf geven .Daarnaast vullen de groepen Anti-Flag, Architects, Behemoth, Halestorm, Skindred, Sikth en Monster Truck de affiche aan van het festival in Dessel. Eerder bekend gemaakte headliners zijn Iron Maiden, Volbeat en Black Sabbath. (JL)