De opnames van Bula Quo! vinden momentaal plaats op de Fiji-eilanden en staan onder begeleiding van actiefilmregisseur Stuart St Paul. De Amerikaanse komiek John Lovitz en EastEnders-acteur Craig Fairbrass nemen een rol op zich. Of de bandleden ook zelf acteren, is niet bekend. Wel staat vast dat er twaalf Status Quo-nummers in de film zullen voorkomen.

Francis laat nog niet veel los over het nieuwe project. 'Het enige wat onze fans kunnen verwachten, is het onverwachte'. Gitarist Rick Parfitt voegt daaraan toe: 'het is een geweldige kans om eens iets anders te doen. We zijn allemaal erg opgewonden.'

Verder werkt de band ook aan een nieuw album. De single 'The Winner' zal uitgebracht worden tijdens de Olympische Spelen in Londen. (AVL)

De opnames van Bula Quo! vinden momentaal plaats op de Fiji-eilanden en staan onder begeleiding van actiefilmregisseur Stuart St Paul. De Amerikaanse komiek John Lovitz en EastEnders-acteur Craig Fairbrass nemen een rol op zich. Of de bandleden ook zelf acteren, is niet bekend. Wel staat vast dat er twaalf Status Quo-nummers in de film zullen voorkomen. Francis laat nog niet veel los over het nieuwe project. 'Het enige wat onze fans kunnen verwachten, is het onverwachte'. Gitarist Rick Parfitt voegt daaraan toe: 'het is een geweldige kans om eens iets anders te doen. We zijn allemaal erg opgewonden.'Verder werkt de band ook aan een nieuw album. De single 'The Winner' zal uitgebracht worden tijdens de Olympische Spelen in Londen. (AVL)