Opvallend nieuws, die winnaar van Jong Muziek. Statue was immers een last-minute toevoeging aan de line-up. Programmator Pieter Jan Vervondel moest ter elfder ure nog op zoek naar vervanging voor Bucket Boyz.

De jury prees het septet uit Limburg voor haar samenspel op hoog niveau, wederzijdse dialoog, losbarstende herrie of uitdeinende verstilling, met als einde de gitaren die gonzend worden achtergelaten terwijl de muzikanten de scène verlaten.

Statue wint een productiebudget van 7.500 euro en mag tijdens Theater Aan Zee 2012 komen tonen wat het daarmee heeft uitgehaald.

We bundelden voor u nog eens alle nummers van Jong Muziek in één set. Met als extraatje een bonusnummer van winnaar Statue.

Jong Muziek @ Theater Aan Zee 2011 by knackfocus

(TS)

Opvallend nieuws, die winnaar van Jong Muziek. Statue was immers een last-minute toevoeging aan de line-up. Programmator Pieter Jan Vervondel moest ter elfder ure nog op zoek naar vervanging voor Bucket Boyz. De jury prees het septet uit Limburg voor haar samenspel op hoog niveau, wederzijdse dialoog, losbarstende herrie of uitdeinende verstilling, met als einde de gitaren die gonzend worden achtergelaten terwijl de muzikanten de scène verlaten. Statue wint een productiebudget van 7.500 euro en mag tijdens Theater Aan Zee 2012 komen tonen wat het daarmee heeft uitgehaald. We bundelden voor u nog eens alle nummers van Jong Muziek in één set. Met als extraatje een bonusnummer van winnaar Statue.Jong Muziek @ Theater Aan Zee 2011 by knackfocus (TS)