De documentaire 'Springsteen & I' zal ongezien filmmateriaal bevatten, alsook optredens doorheen Springsteen zijn volledige carrière en zijn bekendste nummers. Alhoewel de prent gemaakt werd door een fan, liet zowel Springsteen, zijn label en zijn management weten de documentaire volledig te steunen. Volgens een statement toont 'Springsteen & I' perfect aan waarom The Boss "de soundtrack van zovele mensenlevens is".

De film werd geproducet door Ridley Scott Associates en Mr.Wolf. De regisseur zelf liet aan de pers weten dat hij erg tevreden is: "Deze film geeft je een uniek inzicht in de sterke band tussen een artiest en zij die zich met zijn muziek verbonden voelen."
Op 22 juli zal de film gescreend worden in cinema's wereldwijd. Wie een ticket wil bemachtigen, kan dat doen vanaf 4 juni. Verdere details volgen nog de komende weken.

Dit jaar is het exact veertig jaar geleden dat Springsteens debuutplaat 'Greeting From Asbury Park' uitkwam. The Boss is momenteel de wereld aan het touren samen met zijn E Street Band. Op 13 juli passeert hij ook ons land, en staat hij voor de eerste keer op het festivalpark van Werchter Boutique. Tickets kosten 78 euro. (JD) In afwachting van de documentaire zelf, krijgen fans de kans om op de filmposter van de documentaire te schitteren. Hoe je dat doet, lees je op hier.

De documentaire 'Springsteen & I' zal ongezien filmmateriaal bevatten, alsook optredens doorheen Springsteen zijn volledige carrière en zijn bekendste nummers. Alhoewel de prent gemaakt werd door een fan, liet zowel Springsteen, zijn label en zijn management weten de documentaire volledig te steunen. Volgens een statement toont 'Springsteen & I' perfect aan waarom The Boss "de soundtrack van zovele mensenlevens is". De film werd geproducet door Ridley Scott Associates en Mr.Wolf. De regisseur zelf liet aan de pers weten dat hij erg tevreden is: "Deze film geeft je een uniek inzicht in de sterke band tussen een artiest en zij die zich met zijn muziek verbonden voelen." Op 22 juli zal de film gescreend worden in cinema's wereldwijd. Wie een ticket wil bemachtigen, kan dat doen vanaf 4 juni. Verdere details volgen nog de komende weken. Dit jaar is het exact veertig jaar geleden dat Springsteens debuutplaat 'Greeting From Asbury Park' uitkwam. The Boss is momenteel de wereld aan het touren samen met zijn E Street Band. Op 13 juli passeert hij ook ons land, en staat hij voor de eerste keer op het festivalpark van Werchter Boutique. Tickets kosten 78 euro. (JD) In afwachting van de documentaire zelf, krijgen fans de kans om op de filmposter van de documentaire te schitteren. Hoe je dat doet, lees je op hier.