Voor wie helemaal verknocht is aan de soundtrack bij de nieuwe prent van Felix van Groeningen is er goed nieuws: binnenkort wordt hij ook live opgevoerd.

Maart is namelijk Belgica-maand in de Charlatan. Verspreid over de maand worden er vier Belgica Live-evenementen gehouden, met optredens van Charlotte Adigéry, Kenji Minogue en andere artiesten die de krachten bundelden met Soulwax voor de filmmuziek van Belgica.

Dit is de volledige lijst:

  • Charlotte (is Charlotte Adigéry, achtergrondzangeres bij Arsenal) + Nid & Sancy: 5 maart
  • Kenji Minogue (als Erasmus ft. Gestapo Knallmuzik): 10 maart
  • The Monstrophonic Six ft. They Live (een rockabillygroep met onder meer Steven Janssens van The Whodads en Jens De Waele van Fifty Foot Combo) + Rebel Rebelgica ft. Double Agent 7: 17 maart
  • Burning Phlegm (met Sepultura-drummer Igor Cavalera en Jan Wygers en Michiel Van Cleuvenbergen van Condor Gruppe) + Biezen: 26 maart

(EK)

Voor wie helemaal verknocht is aan de soundtrack bij de nieuwe prent van Felix van Groeningen is er goed nieuws: binnenkort wordt hij ook live opgevoerd.Maart is namelijk Belgica-maand in de Charlatan. Verspreid over de maand worden er vier Belgica Live-evenementen gehouden, met optredens van Charlotte Adigéry, Kenji Minogue en andere artiesten die de krachten bundelden met Soulwax voor de filmmuziek van Belgica. Dit is de volledige lijst:(EK)