Afgelopen zomer stond het duo nog op Pukkelpop met hun Soulwax Transient Program For Drums and Machinery show, waarin nagelnieuwe songs aan ouder materiaal gerijgd werd. Alweer een nieuwe reïncarnatie dus, nadat de band eerder al tourde als 2ManyDJ's, The Flying Dewaele Brothers, The Fucking Dewaele Brothers en onder meer nummers uitbracht als Samantha Fu.

'Een venijnige kopstoot, een verpletterende mokerslag, een auditieve draaikolk' schreef onze man over dat concert op Pukkelpop. Het Soulwax-duo verkeert weer in bloedvorm, geruggesteund door een band die live voor gitaar- en drumgeweld zorgt. Na jaren als dj-duo getourd te hebben lijkt het Soulwax ten tijde van Nite Versions helemaal terug. Met een afspraak in Brussel dus, waarvoor de tickets op 17 november in verkoop gaan.

(SK)

Afgelopen zomer stond het duo nog op Pukkelpop met hun Soulwax Transient Program For Drums and Machinery show, waarin nagelnieuwe songs aan ouder materiaal gerijgd werd. Alweer een nieuwe reïncarnatie dus, nadat de band eerder al tourde als 2ManyDJ's, The Flying Dewaele Brothers, The Fucking Dewaele Brothers en onder meer nummers uitbracht als Samantha Fu.'Een venijnige kopstoot, een verpletterende mokerslag, een auditieve draaikolk' schreef onze man over dat concert op Pukkelpop. Het Soulwax-duo verkeert weer in bloedvorm, geruggesteund door een band die live voor gitaar- en drumgeweld zorgt. Na jaren als dj-duo getourd te hebben lijkt het Soulwax ten tijde van Nite Versions helemaal terug. Met een afspraak in Brussel dus, waarvoor de tickets op 17 november in verkoop gaan.(SK)