Volgens het platenlabel zou Sonic Youth zijn Zuid-Amerikaanse toernee van volgende maand voortzetten, maar wat er daarna zal gebeuren is "onduidelijk".

De 58-jarige Gordon en de 53-jarige Moore richtten de groep in 1981 op. De band telt vier leden. De twee hebben samen een 17-jarige dochter en leefden in Massachusetts. In een persbericht van het platenlabel Matador Records luidt het "dat het koppel respect vraagt voor hun privacy en geen verdere commentaar wil geven".

Op 5 november start Sonic Youth zijn Zuid-Amerikaanse tour in Buenos Aires. Op 14 november wordt die afgesloten in Sao Paulo.

Volgens het platenlabel zou Sonic Youth zijn Zuid-Amerikaanse toernee van volgende maand voortzetten, maar wat er daarna zal gebeuren is "onduidelijk". De 58-jarige Gordon en de 53-jarige Moore richtten de groep in 1981 op. De band telt vier leden. De twee hebben samen een 17-jarige dochter en leefden in Massachusetts. In een persbericht van het platenlabel Matador Records luidt het "dat het koppel respect vraagt voor hun privacy en geen verdere commentaar wil geven". Op 5 november start Sonic Youth zijn Zuid-Amerikaanse tour in Buenos Aires. Op 14 november wordt die afgesloten in Sao Paulo.