De Schotse bandleden die vanavond/vrijdag aangekondigd waren voor de liveshow van het Vtm-programma 'The Voice van Vlaanderen', hebben alles in het werk gesteld om ook zaterdag 17 maart aanwezig te zijn, dag van de uitgestelde finale. Niet evident voor een band van hun kaliber.

De groep rond Zanger Gary Lightbody leeft mee met rouwend België en hoopt dat ze door haar aanwezigheid wat troost kan bieden.

Snow Patrol heeft altijd al een speciale band met ons land gehad. In december gaven ze nog een gratis dakconcert in Leuven ten voordele van de benefietactie Music For Life van Studio Brussel.

Emeli Sandé, de Schotse zangeres die ook een gastoptreden tijdens de livefinale zou geven, kan geen tijd vrijmaken en geeft verstek. (DB)

De Schotse bandleden die vanavond/vrijdag aangekondigd waren voor de liveshow van het Vtm-programma 'The Voice van Vlaanderen', hebben alles in het werk gesteld om ook zaterdag 17 maart aanwezig te zijn, dag van de uitgestelde finale. Niet evident voor een band van hun kaliber.De groep rond Zanger Gary Lightbody leeft mee met rouwend België en hoopt dat ze door haar aanwezigheid wat troost kan bieden.Snow Patrol heeft altijd al een speciale band met ons land gehad. In december gaven ze nog een gratis dakconcert in Leuven ten voordele van de benefietactie Music For Life van Studio Brussel.Emeli Sandé, de Schotse zangeres die ook een gastoptreden tijdens de livefinale zou geven, kan geen tijd vrijmaken en geeft verstek. (DB)