Snoop Dogg, die recent nog zijn naam veranderde in Snoop Lion, wil een zitje in het bestuur van de Schotse voetbalploeg FC Celtic. Hij is bereid om miljoenen te investeren in de club.

Snoop kwam op het idee nadat hij de Schotten de Champions Leaguewedstrijd tegen FC Barcelona zag winnen met 2-1. "Ik hou echt van voetbal. Het is niet nieuw dat rappers investeren in sportteams maar ik ben wel de eerste die geld wil stoppen in een voetbalploeg."

Snoop Dogg/Lion heeft naar eigen zeggen geen intenties om te club over te kopen. Hij wil met zijn aanwezigheid wat 'Snoop' in de ploeg brengen.

Een van zijn wilde ideeën is om David Beckham, die groot werd bij Manchester United en nu bij LA Galaxy speelt, naar Glasgow te halen. "Ondanks het feit dat Los Angeles zijn thuis geworden is, zou ik hem een contract voor één seizoen aanbieden. Ik zou toch op zijn minst proberen om een bod te doen." (JV)

Snoop Dogg, die recent nog zijn naam veranderde in Snoop Lion, wil een zitje in het bestuur van de Schotse voetbalploeg FC Celtic. Hij is bereid om miljoenen te investeren in de club. Snoop kwam op het idee nadat hij de Schotten de Champions Leaguewedstrijd tegen FC Barcelona zag winnen met 2-1. "Ik hou echt van voetbal. Het is niet nieuw dat rappers investeren in sportteams maar ik ben wel de eerste die geld wil stoppen in een voetbalploeg." Snoop Dogg/Lion heeft naar eigen zeggen geen intenties om te club over te kopen. Hij wil met zijn aanwezigheid wat 'Snoop' in de ploeg brengen. Een van zijn wilde ideeën is om David Beckham, die groot werd bij Manchester United en nu bij LA Galaxy speelt, naar Glasgow te halen. "Ondanks het feit dat Los Angeles zijn thuis geworden is, zou ik hem een contract voor één seizoen aanbieden. Ik zou toch op zijn minst proberen om een bod te doen." (JV)