Snoop Dogg voelt zich vereerd dat de makers van GoT hem vroegen om een nummer bij te dragen aan 'Catch the Throne: The Mixtape, Vol. 2'. De zanger kijkt slaafs naar de reeks en 'zou zelfs gratis en voor niks een nummer hebben geschreven.' Zo vertelt hij tijdens een interview met de New York Post.

Vooral de historische inslag van de serie boeit de rapper. 'Ik kijk naar GoT voor historische redenen. Ik probeer te verstaan hoe onze wereld gevormd werd. Het is boeiend te ontdekken hoe we geëvolueerd zijn en om de gelijkenissen tussen toen en nu te leren kennen,' aldus Snoop.

Over de parallellen tussen Westeros en onze wereld nu zei hij het volgende: 'De koningen heersen nog steeds en een bitch verpest altijd alles.' Harde woorden van de rapper. Misschien moet iemand hem toch vertellen dat schrijver George R.R. Martin zijn boeken volledig uit zijn duim zuigt en enkel de Rozenoorlog losjes als inspiratie gebruikte. Of niet. We willen zijn kijkplezier niet wegnemen natuurlijk. (LP)

Snoop Dogg voelt zich vereerd dat de makers van GoT hem vroegen om een nummer bij te dragen aan 'Catch the Throne: The Mixtape, Vol. 2'. De zanger kijkt slaafs naar de reeks en 'zou zelfs gratis en voor niks een nummer hebben geschreven.' Zo vertelt hij tijdens een interview met de New York Post. Vooral de historische inslag van de serie boeit de rapper. 'Ik kijk naar GoT voor historische redenen. Ik probeer te verstaan hoe onze wereld gevormd werd. Het is boeiend te ontdekken hoe we geëvolueerd zijn en om de gelijkenissen tussen toen en nu te leren kennen,' aldus Snoop. Over de parallellen tussen Westeros en onze wereld nu zei hij het volgende: 'De koningen heersen nog steeds en een bitch verpest altijd alles.' Harde woorden van de rapper. Misschien moet iemand hem toch vertellen dat schrijver George R.R. Martin zijn boeken volledig uit zijn duim zuigt en enkel de Rozenoorlog losjes als inspiratie gebruikte. Of niet. We willen zijn kijkplezier niet wegnemen natuurlijk. (LP)