Op zondag 26 juni 2011 zal Slipknot het Graspop Metal Meeting-festival in Dessel afsluiten. Dat is het eerste en laatste concert dat de Amerikanen volgende zomer geven in de Benelux.

Andere groepen die in 2011 op de affiche van het metalfestival zullen prijken: Iced Earth, Kamelot, Moonspell, Heaven Shall Burn, While She Sleeps en Electric Wizard. Morgen worden de andere headliners bekend gemaakt.

Slipknot staat volgend jaar al voor de vierde keer op de festivalweide van Dessel. Ze stonden er onder meer in 2009. Een kleine impressie van dat optreden:

Graspop 2011 vindt plaats in het festivalpark 'Stenehei' in Dessel van vrijdag 24 juni tot en met zondag 26 juni. De ticketverkoop begint op 8 december. Michael Ilegems

Op zondag 26 juni 2011 zal Slipknot het Graspop Metal Meeting-festival in Dessel afsluiten. Dat is het eerste en laatste concert dat de Amerikanen volgende zomer geven in de Benelux. Andere groepen die in 2011 op de affiche van het metalfestival zullen prijken: Iced Earth, Kamelot, Moonspell, Heaven Shall Burn, While She Sleeps en Electric Wizard. Morgen worden de andere headliners bekend gemaakt. Slipknot staat volgend jaar al voor de vierde keer op de festivalweide van Dessel. Ze stonden er onder meer in 2009. Een kleine impressie van dat optreden:Graspop 2011 vindt plaats in het festivalpark 'Stenehei' in Dessel van vrijdag 24 juni tot en met zondag 26 juni. De ticketverkoop begint op 8 december. Michael Ilegems