'Ik stond vier jaar lang, vroeg op. Dit is mijn allerlaatste ochtendshow. Bedankt om (met zo veel mensen) te luisteren. Ik mis jullie nu al.' Siska Schoeters deelde het nieuws vandaag/vrijdag via Twitter met haar Studio Brussel-fans. 'Ik weet intussen hoe de zon opkomt, het lijkt me ook wel eens interessant om te zien hoe ze onder gaat', reageert ze nog. Vanaf september gaat ze aan de slag voor het programma 'De middag draait door'.

Linde Merckpoel neemt de plaats in van Schoeters en mag vanaf september elke weekdag de StuBru-luisteraars wekken. 'Ik ben intens blij dat ik mag terugkeren naar het plekje waar het voor mij op Studio Brussel allemaal begon', aldus Merckpoel.

'Ik stond vier jaar lang, vroeg op. Dit is mijn allerlaatste ochtendshow. Bedankt om (met zo veel mensen) te luisteren. Ik mis jullie nu al.' Siska Schoeters deelde het nieuws vandaag/vrijdag via Twitter met haar Studio Brussel-fans. 'Ik weet intussen hoe de zon opkomt, het lijkt me ook wel eens interessant om te zien hoe ze onder gaat', reageert ze nog. Vanaf september gaat ze aan de slag voor het programma 'De middag draait door'. Linde Merckpoel neemt de plaats in van Schoeters en mag vanaf september elke weekdag de StuBru-luisteraars wekken. 'Ik ben intens blij dat ik mag terugkeren naar het plekje waar het voor mij op Studio Brussel allemaal begon', aldus Merckpoel.