Joe Goddard - Gabriël Joe Goddard, beter bekend als 'den dikke van Hot Chip', dropt een bommetje. Soulvolle, als een zwerm bosmuggen aanstekelijke housetrack met sexy vocalen van de Londense schone Valentina. Instant klassieker!


Laura Marling - Sophia Veelbelovende en bloedmooie eerste single uit A Creature I Don't Know, het derde album van grote dame in wording Laura Marling, uit op 12/09. Majestueuze countryfolkpracht (die strijkers!) op de leest van Joni Mitchell.
Björk - Crystalline (Omar Souleyman remix)
IJslands meest excentrieke exportproduct in een spectaculaire culture clash met de dabke-beats van het Syrische enigma Omar Souleyman - niet te verwarren met de voormalige vicepresident uit Egypte.


In Flagranti - Interdisciplinary Nieuw knutselwerkje van het Zwitsers-New Yorks duo, met een sample van de cultklassieker Don't Don't (Love Of Life Orchestra) in de hoofdrol. Naar goede gewoonte voorzien van een arty videoclip, check knackfocus.be!Lana Del Rey - Videogames Het staat in de sterren geschreven dat deze New Yorkse freule binnenkort potten gaat breken. Haar stijl omschrijft ze zelf als 'gangsta Nancy Sinatra', en deze heerlijk sensuele torch song spreekt dat niet tegen.

Joe Goddard - Gabriël Joe Goddard, beter bekend als 'den dikke van Hot Chip', dropt een bommetje. Soulvolle, als een zwerm bosmuggen aanstekelijke housetrack met sexy vocalen van de Londense schone Valentina. Instant klassieker! Laura Marling - Sophia Veelbelovende en bloedmooie eerste single uit A Creature I Don't Know, het derde album van grote dame in wording Laura Marling, uit op 12/09. Majestueuze countryfolkpracht (die strijkers!) op de leest van Joni Mitchell. Björk - Crystalline (Omar Souleyman remix) IJslands meest excentrieke exportproduct in een spectaculaire culture clash met de dabke-beats van het Syrische enigma Omar Souleyman - niet te verwarren met de voormalige vicepresident uit Egypte. In Flagranti - Interdisciplinary Nieuw knutselwerkje van het Zwitsers-New Yorks duo, met een sample van de cultklassieker Don't Don't (Love Of Life Orchestra) in de hoofdrol. Naar goede gewoonte voorzien van een arty videoclip, check knackfocus.be! Lana Del Rey - Videogames Het staat in de sterren geschreven dat deze New Yorkse freule binnenkort potten gaat breken. Haar stijl omschrijft ze zelf als 'gangsta Nancy Sinatra', en deze heerlijk sensuele torch song spreekt dat niet tegen.