Jack White - Machine Gun Silhouette Mr. White duelleert als een volleerde honky tonk man met een hinnikende fiddle op de B-kant van zijn single Love Interruption. Outtake van het album Blunderbuss, uit vanaf 23/04.


Chromatics - Into The Black Hey Hey, My My van Neil Young zoals u het nog nooit hoorde, namelijk in een ijzingwekkende coverversie van Chromatics. Check de beeldige clip.


Montevideo - Horses Wat als Giorgio Moroder ooit had samengehokt met de Bee Gees? De Brusselse popbeloften van Montevideo hebben het antwoord voor u verzonnen.


Battles - White Electric (Shabazz Palaces remix)
De mathematisch afgemeten postrock van Battles door de astrale hiphopfilter van Shabazz Palaces: dat kan alleen maar bevreemdende gensters geven.


Chairlift - Party
Dat we geen klein beetje wild staan van Chairlifts Something ziet u in één opslag aan de **** op de vorige pagina. Benieuwd of ze deze Beyoncécover spelen als we binnenkort op de eerste rij staan in de Botanique (3/3).

Jack White - Machine Gun Silhouette Mr. White duelleert als een volleerde honky tonk man met een hinnikende fiddle op de B-kant van zijn single Love Interruption. Outtake van het album Blunderbuss, uit vanaf 23/04. Chromatics - Into The Black Hey Hey, My My van Neil Young zoals u het nog nooit hoorde, namelijk in een ijzingwekkende coverversie van Chromatics. Check de beeldige clip. Montevideo - Horses Wat als Giorgio Moroder ooit had samengehokt met de Bee Gees? De Brusselse popbeloften van Montevideo hebben het antwoord voor u verzonnen. Battles - White Electric (Shabazz Palaces remix) De mathematisch afgemeten postrock van Battles door de astrale hiphopfilter van Shabazz Palaces: dat kan alleen maar bevreemdende gensters geven. Chairlift - Party Dat we geen klein beetje wild staan van Chairlifts Something ziet u in één opslag aan de **** op de vorige pagina. Benieuwd of ze deze Beyoncécover spelen als we binnenkort op de eerste rij staan in de Botanique (3/3).