NicolasJaar - And I Say

Schuchtere percussie verdwaald in ochtendgrijs, een piano aan het koffie-infuus en het meisjesparlando van Hollywoodtelg Scout LaRue Willis. Nico doet het weer.

Mickey feat. Monarchy - Love For Sale
Het Brussels clubtalent Mickey gaat samen met de Britse synthpoppers van Monarchy voor loepzuivere discopop. Scissor Sisters is gewaarschuwd.

Azealia Banks - NEEDSUMLUV 'It's R&B but hella progressive', twitterde Banks over haar nieuwe single. Met dank aan de stuiterbeats van Machinedrum - check ook het non-verbale origineel op hun SXLND-ep.

Django Django - Default Goed op weg om ons favoriete indiebandje van dit voorjaar te worden: het Schotse Django Django - klinkt als The Beta Band met een kolonie rode mieren in hun broek.

Symmetry - Over The Edge Voor diegenen die de soundtrack van Drive even straf vonden als de film zelf. Alle ongebruikte soundcapes van Johnny Jewel (Glass Candy, Chromatics) staan op soundcloud.

NicolasJaar - And I Say Schuchtere percussie verdwaald in ochtendgrijs, een piano aan het koffie-infuus en het meisjesparlando van Hollywoodtelg Scout LaRue Willis. Nico doet het weer. Mickey feat. Monarchy - Love For Sale Het Brussels clubtalent Mickey gaat samen met de Britse synthpoppers van Monarchy voor loepzuivere discopop. Scissor Sisters is gewaarschuwd. Azealia Banks - NEEDSUMLUV 'It's R&B but hella progressive', twitterde Banks over haar nieuwe single. Met dank aan de stuiterbeats van Machinedrum - check ook het non-verbale origineel op hun SXLND-ep. Django Django - Default Goed op weg om ons favoriete indiebandje van dit voorjaar te worden: het Schotse Django Django - klinkt als The Beta Band met een kolonie rode mieren in hun broek. Symmetry - Over The Edge Voor diegenen die de soundtrack van Drive even straf vonden als de film zelf. Alle ongebruikte soundcapes van Johnny Jewel (Glass Candy, Chromatics) staan op soundcloud.