1. Cut Copy - Need You Know

De Olympische gedachte ontaardt in complete chaos tijdens de nieuwste clip van Cut Copy. Een van de hoogtepunten van Zonoscope, het album van de Aussies, of hoe je met een veelvoud aan foute eightiesreferenties tóch kunt scoren.

2. Benoit & Sergio - Boy Trouble

Zijn het twee ski-instructeurs uit Aspen? Neen, samen vormen ze de nieuwste aanwinst van James Murphy op zijn DFA-label. Dames en heren, stel uw gaydar op scherp, of zoals Elvis zei: 'If you're looking for trouble, you came to the right place.' 3. Peter, Bjorn And John - Breaker, Breaker

Het is vijf jaar geleden dat het Zweedse trio al fluitend de harten stal met 'Young Folks', maar toch verschijnt binnenkort hun zesde album, 'Gimme Some'. Op dit korte, maar krachtige voorproefje is van hun indiefolk geen spoor meer.

4. Stealing Sheep - The Mountain Dogs

Meidentrio uit Liverpool, dat met zijn EP The Mountain Dogs al de zegen kreeg van Sir Paul McCartney! Fris als een duik in een emmer ijswater, charmant als een grijzende vos en aanstekelijk als een wandeling door een bos brandnetels.

5. Wavves - Horse Shoes Nathan Williams van lo-fi garagepunkers Wavves is een gulle kerel. Via spin.com liet hij al de kakelverse slackerode 'TV Luv Song' op de wereld los en op zijn blog staat deze 'Horse Shoes', ingeblikt met cultdrummer Zach Hill.

1. Cut Copy - Need You Know De Olympische gedachte ontaardt in complete chaos tijdens de nieuwste clip van Cut Copy. Een van de hoogtepunten van Zonoscope, het album van de Aussies, of hoe je met een veelvoud aan foute eightiesreferenties tóch kunt scoren.2. Benoit & Sergio - Boy Trouble Zijn het twee ski-instructeurs uit Aspen? Neen, samen vormen ze de nieuwste aanwinst van James Murphy op zijn DFA-label. Dames en heren, stel uw gaydar op scherp, of zoals Elvis zei: 'If you're looking for trouble, you came to the right place.' 3. Peter, Bjorn And John - Breaker, Breaker Het is vijf jaar geleden dat het Zweedse trio al fluitend de harten stal met 'Young Folks', maar toch verschijnt binnenkort hun zesde album, 'Gimme Some'. Op dit korte, maar krachtige voorproefje is van hun indiefolk geen spoor meer.4. Stealing Sheep - The Mountain Dogs Meidentrio uit Liverpool, dat met zijn EP The Mountain Dogs al de zegen kreeg van Sir Paul McCartney! Fris als een duik in een emmer ijswater, charmant als een grijzende vos en aanstekelijk als een wandeling door een bos brandnetels.5. Wavves - Horse Shoes Nathan Williams van lo-fi garagepunkers Wavves is een gulle kerel. Via spin.com liet hij al de kakelverse slackerode 'TV Luv Song' op de wereld los en op zijn blog staat deze 'Horse Shoes', ingeblikt met cultdrummer Zach Hill.