1. Burial / Four Tet / Thom Yorke - MirrorPas bevallen van de jongste Radiohead waagt Thom Yorke zich op hobbelig terrein met dubstepper Burial en elektronicawizkid Kieran Hebden. Een spookachtig tussendoortje dat smaakt naar meer!
2. Nite Jewel - It Goes Thorugh Your Head
De ongekroonde prinses van de alt-disco trekt haar nieuwste beenwarmers aan en trippelt richting de eightieskuren van Laura Branigan, Donna Summer en Class Action. Check ook de Dam-Funk remix.
3. The 5-6-7-8's - Sho-Jo-Ji
Wie kent deze Japanse rockchicks nog? Het was even stil rond de lievelingen van Quentin Tarantino, maar Jack White wist het trio te strikken voor een nieuwe single op zijn Third Man Records.
4. Montevideo - Fate & Glory100% made in Brussels, deze door disco geïnfecteerde glampop van Montevideo. Uit op het Relishlabel van Headman en in een beeldige hoes gestoken door Laurent Fetis, bekend van Beck en Tahiti 80.5.Thao & Mirah - ElevenThao Nguyen en Mirah Yom Tov Zeitlyn zijn niet alleen een ramp voor dyslectici, maar ook twee indiechanteuses die voor hun eerste single steun krijgen van professioneel mafketel TUnE-YarDs.

1. Burial / Four Tet / Thom Yorke - MirrorPas bevallen van de jongste Radiohead waagt Thom Yorke zich op hobbelig terrein met dubstepper Burial en elektronicawizkid Kieran Hebden. Een spookachtig tussendoortje dat smaakt naar meer! 2. Nite Jewel - It Goes Thorugh Your Head De ongekroonde prinses van de alt-disco trekt haar nieuwste beenwarmers aan en trippelt richting de eightieskuren van Laura Branigan, Donna Summer en Class Action. Check ook de Dam-Funk remix. 3. The 5-6-7-8's - Sho-Jo-Ji Wie kent deze Japanse rockchicks nog? Het was even stil rond de lievelingen van Quentin Tarantino, maar Jack White wist het trio te strikken voor een nieuwe single op zijn Third Man Records. 4. Montevideo - Fate & Glory100% made in Brussels, deze door disco geïnfecteerde glampop van Montevideo. Uit op het Relishlabel van Headman en in een beeldige hoes gestoken door Laurent Fetis, bekend van Beck en Tahiti 80. 5.Thao & Mirah - ElevenThao Nguyen en Mirah Yom Tov Zeitlyn zijn niet alleen een ramp voor dyslectici, maar ook twee indiechanteuses die voor hun eerste single steun krijgen van professioneel mafketel TUnE-YarDs.