1. Connan Mockasin - Forever Dolphin Love

Erol Alkan gaf Connan Mockasin onderdak op zijn label Phantasy Sound en wordt bedankt met een 10-minuten durende mindfuck. In de clip komt een James Ensor-schilderij tot leven.

2. James Blake - What Was It You Said About Luck

Een van de gelukkigen met een ticket op zak voor Blakes passage in de Botanique op 12/04? Sla dan een Weesgegroetje omdat hij deze B-kant uit zijn The Wilhelm Scream-ep ten berde brengt!

3. Fever Ray - The Wolf

Of de nieuwste Roodkapjeverfilming Red Riding Hood de prijs van de babysit waard is weten we nog niet, maar de soundtrack met deze ongelofelijk griezelige bijdrage van Fever Ray mag er zijn.

4. Den Haan - Gods From Outer Space

Twee geschifte Schotten en een foute sciencefictionfetisj, daarvoor durven wij al eens een intergalactisch boompje op te zetten! Niet eens een echte single, maar deze albumpreview is té leuk om te laten liggen.

5. Arctic Monkeys - Brick By Brick

We weten eerlijk gezegd niet goed wat te denken van de nieuwste Arctic Monkeys - de titel doet ons ietsje te veel aan Iggy Pop deed denken. Soit, roem is de dorst der jeugd, en het voordeel van de twijfel!

1. Connan Mockasin - Forever Dolphin Love Erol Alkan gaf Connan Mockasin onderdak op zijn label Phantasy Sound en wordt bedankt met een 10-minuten durende mindfuck. In de clip komt een James Ensor-schilderij tot leven.2. James Blake - What Was It You Said About Luck Een van de gelukkigen met een ticket op zak voor Blakes passage in de Botanique op 12/04? Sla dan een Weesgegroetje omdat hij deze B-kant uit zijn The Wilhelm Scream-ep ten berde brengt! 3. Fever Ray - The Wolf Of de nieuwste Roodkapjeverfilming Red Riding Hood de prijs van de babysit waard is weten we nog niet, maar de soundtrack met deze ongelofelijk griezelige bijdrage van Fever Ray mag er zijn. 4. Den Haan - Gods From Outer Space Twee geschifte Schotten en een foute sciencefictionfetisj, daarvoor durven wij al eens een intergalactisch boompje op te zetten! Niet eens een echte single, maar deze albumpreview is té leuk om te laten liggen. 5. Arctic Monkeys - Brick By Brick We weten eerlijk gezegd niet goed wat te denken van de nieuwste Arctic Monkeys - de titel doet ons ietsje te veel aan Iggy Pop deed denken. Soit, roem is de dorst der jeugd, en het voordeel van de twijfel!