De zware levensstijl van de zanger heeft zijn tol geëist. Door de vele braspartijen zijn veel van zijn tanden uitgevallen. En de exemplaren die hij nog in zijn smoelwerk hangen heeft, zijn haast helemaal weggerot. In 2009 kreeg hij een vals gebit aangemeten, maar hij draagt het haast nooit.

Zijn vriendin Victoria May Clarke is via Twitter nu op zoek gegaan naar een tandarts die zich wil wagen aan het gammele gebit van MacGowan. In ruil voor het geleverde werk zou de zanger bereid zijn mee te werken aan een reclamecampagne voor de tandarts.

"Shane is op zoek naar een tandarts zodat hij het kan maken in Hollywood", zei Clarke. "Fans van The Poques of Shane, biedt u aan!"

De officiële twitteraccount van The Pogues heeft de zaak bevestigd: "Alert! De jobaanbieding van uw leven. Fans, die eveneens uitstekende tandartsen zijn, kunnen @Victoriamary tweeten om te werken aan 'the man himself'!"

Vorig jaar in november releaseten The Pogues nog hun live album en dvd 'Pogues In Paris: 30th Anniversary Concert At The Olympia'. Hun laatste studioalbum 'Pogue Mahone' dateert al van 1996. (JH)

De zware levensstijl van de zanger heeft zijn tol geëist. Door de vele braspartijen zijn veel van zijn tanden uitgevallen. En de exemplaren die hij nog in zijn smoelwerk hangen heeft, zijn haast helemaal weggerot. In 2009 kreeg hij een vals gebit aangemeten, maar hij draagt het haast nooit. Zijn vriendin Victoria May Clarke is via Twitter nu op zoek gegaan naar een tandarts die zich wil wagen aan het gammele gebit van MacGowan. In ruil voor het geleverde werk zou de zanger bereid zijn mee te werken aan een reclamecampagne voor de tandarts. "Shane is op zoek naar een tandarts zodat hij het kan maken in Hollywood", zei Clarke. "Fans van The Poques of Shane, biedt u aan!" De officiële twitteraccount van The Pogues heeft de zaak bevestigd: "Alert! De jobaanbieding van uw leven. Fans, die eveneens uitstekende tandartsen zijn, kunnen @Victoriamary tweeten om te werken aan 'the man himself'!" Vorig jaar in november releaseten The Pogues nog hun live album en dvd 'Pogues In Paris: 30th Anniversary Concert At The Olympia'. Hun laatste studioalbum 'Pogue Mahone' dateert al van 1996. (JH)