Shaggy zal op vrijdag 7 september de Memorial Van Damme muzikaal afsluiten. Dat maakten de organisatoren van de atletiekmeeting bekend. De zanger zal nadien ook optreden op de Jamaican Party, de officiële afterparty van de Memorial in paleis 2 van de Heizel.

Shaggy zal zijn grootste hits brengen in een uitverkocht Koning Boudewijnstadion. Hij brengt de Jamaicaanse zangeres Precious Wilson mee. Nadien trekt hij naar de afterparty, waar Usain Bolt even zal draaien. Verder zullen TLP en DJ Sake de feestgangers trakteren op een unieke avond.

Zowel de atletiekmeeting als de afterparty zijn uitverkocht. (Belga/DB)

Shaggy zal op vrijdag 7 september de Memorial Van Damme muzikaal afsluiten. Dat maakten de organisatoren van de atletiekmeeting bekend. De zanger zal nadien ook optreden op de Jamaican Party, de officiële afterparty van de Memorial in paleis 2 van de Heizel. Shaggy zal zijn grootste hits brengen in een uitverkocht Koning Boudewijnstadion. Hij brengt de Jamaicaanse zangeres Precious Wilson mee. Nadien trekt hij naar de afterparty, waar Usain Bolt even zal draaien. Verder zullen TLP en DJ Sake de feestgangers trakteren op een unieke avond. Zowel de atletiekmeeting als de afterparty zijn uitverkocht. (Belga/DB)