De Belgische zangeres Selah Sue heeft maandag in Parijs de Prix Constantin gewonnen. Deze prijs, die al voor de tiende keer wordt uitgereikt, bekroont het album van de grootste revelatie van het jaar. De prijs is vergelijkbaar met de Mercury Music Prize in Groot-Brittannië.

De 22-jarige Belgische haalde het van een negental concurrenten: Alex Beaupain, Bertrand Belin, Brigitte, Cascadeur, Cyril Mokaiesh, L, Lisa Portelli, Sly Johnson en The Shoes. Het album van Selah Sue werd uitgebracht door het Franse onafhankelijke label Because Music.

De prijsuitreiking gebeurde maandagavond in de Olympia in Parijs. Alle genomineerden brachten er een nummer. (Belga)

De Belgische zangeres Selah Sue heeft maandag in Parijs de Prix Constantin gewonnen. Deze prijs, die al voor de tiende keer wordt uitgereikt, bekroont het album van de grootste revelatie van het jaar. De prijs is vergelijkbaar met de Mercury Music Prize in Groot-Brittannië. De 22-jarige Belgische haalde het van een negental concurrenten: Alex Beaupain, Bertrand Belin, Brigitte, Cascadeur, Cyril Mokaiesh, L, Lisa Portelli, Sly Johnson en The Shoes. Het album van Selah Sue werd uitgebracht door het Franse onafhankelijke label Because Music. De prijsuitreiking gebeurde maandagavond in de Olympia in Parijs. Alle genomineerden brachten er een nummer. (Belga)