Vorig weekend maakte Black Box Revelation een geslaagde passage in de Marquee op Pukkelpop (lees hier het oordeel van onze recensent). Wie er ook van genoot, was Seasick Steve. Nog diezelfde dag maakten gitarist Jan Paternoster en drummer Dries Van Dijck van Black Box Revelation kennis met hem.

De oude rocker vroeg de band in één moeite door mee op zijn tournee door Nederland en Denemarken in september. De toer zou wel eens het ideale lanceerplatform kunnen worden voor Highway Cruiser, de nieuwe plaat van Black Box Revelation die in oktober uitkomt. Seasick Steve kondigde het nieuws intussen trots aan op zijn Twitterpagina.

Black Box Revelation speelt dit najaar ook op een aantal buitenlandse festivals én heeft een headlinershow aangekondigd in de Ancienne Belgique. Die zal doorgaan op 19 februari 2016.

Vorig weekend maakte Black Box Revelation een geslaagde passage in de Marquee op Pukkelpop (lees hier het oordeel van onze recensent). Wie er ook van genoot, was Seasick Steve. Nog diezelfde dag maakten gitarist Jan Paternoster en drummer Dries Van Dijck van Black Box Revelation kennis met hem. De oude rocker vroeg de band in één moeite door mee op zijn tournee door Nederland en Denemarken in september. De toer zou wel eens het ideale lanceerplatform kunnen worden voor Highway Cruiser, de nieuwe plaat van Black Box Revelation die in oktober uitkomt. Seasick Steve kondigde het nieuws intussen trots aan op zijn Twitterpagina.Black Box Revelation speelt dit najaar ook op een aantal buitenlandse festivals én heeft een headlinershow aangekondigd in de Ancienne Belgique. Die zal doorgaan op 19 februari 2016.