Steven Gene Wole, Seasick Steve's echte naam, liet eind december tijdens een concert in Nieuw-Zeeland vallen dat hij in 2013 een nieuw album zou uitbrengen. De exacte datum bleef echter een vraagteken. Nu heeft de Amerikaanse bluesmuzikant op de sociaalnetwerksite Facebook aangekondigd dat de nieuwe plaat, Hubcap Music, op 29 april gereleaset wordt.

Hij meldde ook dat onder anderen John Paul Jones (Led Zeppelin) en Jack White (The White Stripes) meewerkten aan de plaat. Een sneakpreview, een klein voorproefje uit een van de tracks, moet zijn fans nieuwsgierig maken.

De nieuwe plaat komt uit op vinyl, cd en als download. Voor de diehards is er ook een gelimiteerde Digipack uitgave van de cd. Die is milieuvriendelijker dan de normale uitgave, want het hoesje is gemaakt uit karton in plaats van plastic. De eerste driehonderd Digipacks zijn ondertekend door Seasick Steve himself. Geïnteresseerden een bestelling plaatsen. (CM)

Sneakpreview Hubcap Music

Steven Gene Wole, Seasick Steve's echte naam, liet eind december tijdens een concert in Nieuw-Zeeland vallen dat hij in 2013 een nieuw album zou uitbrengen. De exacte datum bleef echter een vraagteken. Nu heeft de Amerikaanse bluesmuzikant op de sociaalnetwerksite Facebook aangekondigd dat de nieuwe plaat, Hubcap Music, op 29 april gereleaset wordt. Hij meldde ook dat onder anderen John Paul Jones (Led Zeppelin) en Jack White (The White Stripes) meewerkten aan de plaat. Een sneakpreview, een klein voorproefje uit een van de tracks, moet zijn fans nieuwsgierig maken. De nieuwe plaat komt uit op vinyl, cd en als download. Voor de diehards is er ook een gelimiteerde Digipack uitgave van de cd. Die is milieuvriendelijker dan de normale uitgave, want het hoesje is gemaakt uit karton in plaats van plastic. De eerste driehonderd Digipacks zijn ondertekend door Seasick Steve himself. Geïnteresseerden een bestelling plaatsen. (CM) Sneakpreview Hubcap Music