De Amerikaanse songwriter Allee Willis is op 72-jarige leeftijd overleden. Dat melden Amerikaanse media. Willis schreef onder meer het bekende themaliedje van de populaire televisiereeks Friends, 'I'll be there for you' van The Rembrandts.

Ze kwam op 10 november 1947 ter wereld in de Amerikaanse stad Detroit. Ze was ook co-auteur van de hits 'September' en 'Boogie Wonderland' van Earth, Wind & Fire. Willis overleed op 24 december aan een hartstilstand. Haar partner Prudence Fenton maakte het overlijden bekend op Instagram.

De Amerikaanse songwriter Allee Willis is op 72-jarige leeftijd overleden. Dat melden Amerikaanse media. Willis schreef onder meer het bekende themaliedje van de populaire televisiereeks Friends, 'I'll be there for you' van The Rembrandts.Ze kwam op 10 november 1947 ter wereld in de Amerikaanse stad Detroit. Ze was ook co-auteur van de hits 'September' en 'Boogie Wonderland' van Earth, Wind & Fire. Willis overleed op 24 december aan een hartstilstand. Haar partner Prudence Fenton maakte het overlijden bekend op Instagram.