Met haar rol in de film 'Can a Song Save Your Life?' blaast de Amerikaanse actrice Scarlett Johansson haar zangcarrière nieuw leven in. Ze wordt bijgestaan door Mark Ruffalo die onlangs groen licht gaf voor de mannelijke hoofdrol. Johansson en Ruffalo werkten al samen voor The Avengers, een film over een team superhelden die in april 2012 verschijnt.

Zoals bij zijn vorige film 'Once', waagt John Carney zich weer aan het concept van de hedendaagse musical. Twee mensen met gebroken harten ontmoeten elkaar en groeien door hun gedeelde passie voor muziek naar elkaar toe. Johansson speelt Gretta, een singer-songwriter die haar droom als muzikante probeert waar te maken in New York. Tegenspeler Mark Ruffalo vertolkt de rol van een producer die al een tijd op de dool is en Gretta's talent ontdekt.

Scarlett Johansson liet eerder al blijken dat ze meer wil dan alleen acteren. In 2007 trad ze op met The Jesus and Mary Chain tijdens het festival Coachella. Een jaar later bracht Johansson het album 'Anywhere I Lay My Head' uit met covers van Tom Waits. Daarna werkte ze nog samen met de Amerikaanse singer-songwriter Pete Yorn. (LK)

Met haar rol in de film 'Can a Song Save Your Life?' blaast de Amerikaanse actrice Scarlett Johansson haar zangcarrière nieuw leven in. Ze wordt bijgestaan door Mark Ruffalo die onlangs groen licht gaf voor de mannelijke hoofdrol. Johansson en Ruffalo werkten al samen voor The Avengers, een film over een team superhelden die in april 2012 verschijnt. Zoals bij zijn vorige film 'Once', waagt John Carney zich weer aan het concept van de hedendaagse musical. Twee mensen met gebroken harten ontmoeten elkaar en groeien door hun gedeelde passie voor muziek naar elkaar toe. Johansson speelt Gretta, een singer-songwriter die haar droom als muzikante probeert waar te maken in New York. Tegenspeler Mark Ruffalo vertolkt de rol van een producer die al een tijd op de dool is en Gretta's talent ontdekt. Scarlett Johansson liet eerder al blijken dat ze meer wil dan alleen acteren. In 2007 trad ze op met The Jesus and Mary Chain tijdens het festival Coachella. Een jaar later bracht Johansson het album 'Anywhere I Lay My Head' uit met covers van Tom Waits. Daarna werkte ze nog samen met de Amerikaanse singer-songwriter Pete Yorn. (LK)