Het betreft promo voor "Project K", een nieuw programma van Koen Wauters dat vanaf 31 augustus te zien is op VTM. In de trailer brengt Scala een cover met aangepaste tekst van de Clouseau-hit "Daar gaat ze".

Muziek van Scala werd in het buitenland al gebruikt in Hollywoodfilms als "The Gambler", de documentaire "Montage of Heck" over Kurt Cobain, verschillende trailers voor films als "Beautiful Creatures" of "The Social Network", in tv-series als "Sons of Anarchy" en "The Simpsons" en de nieuwe videogame "Evolve". (Belga)

Het betreft promo voor "Project K", een nieuw programma van Koen Wauters dat vanaf 31 augustus te zien is op VTM. In de trailer brengt Scala een cover met aangepaste tekst van de Clouseau-hit "Daar gaat ze".Muziek van Scala werd in het buitenland al gebruikt in Hollywoodfilms als "The Gambler", de documentaire "Montage of Heck" over Kurt Cobain, verschillende trailers voor films als "Beautiful Creatures" of "The Social Network", in tv-series als "Sons of Anarchy" en "The Simpsons" en de nieuwe videogame "Evolve". (Belga)