Say Say: twee woorden, twee meisjes en liedjes van rond de twee minuten. Pretentieloze pop in de vorm van het soort fijne songs die je dag zo kunnen opvrolijken. Of klinkt dat teveel Radio 2? So what, daar zal Say Say niet te horen zijn. Op Radio 1 misschien wel, Luc Janssen kreeg hun demo onder de oren en werd er zowaar enthousiast opgewonden van: "Affengeil" zei hij na afloop. Benieuwd of jullie dat na dit fragment ook zijn.

Say Say - Grey by knackfocus

Meer weten? Surf dan naar het dossier met recensies en artikels over Theater Aan Zee 2011 van onze collega's op Knack.be.

Say Say: twee woorden, twee meisjes en liedjes van rond de twee minuten. Pretentieloze pop in de vorm van het soort fijne songs die je dag zo kunnen opvrolijken. Of klinkt dat teveel Radio 2? So what, daar zal Say Say niet te horen zijn. Op Radio 1 misschien wel, Luc Janssen kreeg hun demo onder de oren en werd er zowaar enthousiast opgewonden van: "Affengeil" zei hij na afloop. Benieuwd of jullie dat na dit fragment ook zijn.Say Say - Grey by knackfocus Meer weten? Surf dan naar het dossier met recensies en artikels over Theater Aan Zee 2011 van onze collega's op Knack.be.